پیش نیازهای یادگیری آموزش php
نوشته شده توسط : علی

گام های ابتدایی و پیش نیاز یادگیری برنامه نویسی

برای بخش اعظمی از افراد یادگیری برنامه نویسی حداقل برای رفع نیازشان در سطح دانش آموزشی و دانشگاهی است و شاید نخواهند به طور کامل با این مبحث آشنا شوند. اغلب هم بعد از آموزش اولیه کمکم به آن علاقه مند شده و به دنبال راه های اصولی برای یادگیری برنامه نویسی هستند.

در این مطلب اشاره ای خواهیم کرد به اینکه گام های ابتدایی و پیش نیاز های یادگیری برنامه نویسی چیست و چگونه باید به سراغ آنها برویم؟ در ادامه با کدنویسی به زبان ساده همراه باشید.

 

پیش نیاز PHP چیست

تا پیش از پیدایش زبان php اکثر صفحات وب به شکل ایستا بودند و برای اعمال تغییرات به یک صفحه لازم بود تا بصورت تک تک آن ها را ویرایش می نمودند که این موضوعی بود که وقت بسیاری را از طراحان میگرفت.بدین منظور زبان php به منظور پویا نمودن صفحات و تعاملی تر ساختن آن ها ،برای برنامه نویسان و طراحان صفحات وب تدارک دیده شد.
کدهای PHP الزاما بر روی یک سرور اجرا میشوند .حال میتوان این سرور را یک سرور واقعی در نظر گرفت و یا این سرور بر روی سیستم لوکال شما وجود دارد که با استفاده از نرم افزارهایی مانند Xampp ،php storm و یا wamp قابلیت اجرایی شدن را دارد.برای این منظور در کلاس آموزش PHP شرکت نمایید.

 

چرا یادگیری PHP؟

از مزایای استفاده از آموزش PHP این است که می تواند با بسیاری از زبانهای مختلف پایگاه داده از جمله MySQL در تعامل باشد. از پی اچ پی در وردپرس نیز استفاده شده است و تمامی قالب های وردپرس و افزونه های وردپرس با زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده اند .زبان پی اچ پی یک زبان کاملا رایگان است ، بنابراین استفاده از PHP منطقی است. هر دو PHP و MySQL با سرور آپاچی سازگار هستند که آن نیز رایگان است. PHP همچنین می تواند روی سرورهای ویندوز ، لینوکس و یونیکس اجرا شود.

 

نه تنها در زبان برنامه نویسی php بلکه در تمامی زبان های برنامه نویسی موجود، شما باید یک سری پیش نیاز ها داشته باشید. این پیش نیاز ها به دو دسته پیش نیاز های عمومی و فنی تقسیم می‌شوند.

پیش نیاز های عمومی : پیش نیاز های عمومی شامل داشتن هدف و انگیزه، گذاشتن وقت به طور مداوم،داشتن علاقه، تلاش کردن و ... می‌شود.
پیش نیاز های فنی یادگیری زبان php : پس از انتخاب زبان برنامه نویسی php، شما در قدم اول باید با مفاهیم و مبانی دنیای وب آشنایی داشته باشید، برای مثال : نحوه کار کردن وب سایت ها چگونه است؟ ،فرانت اند (fronrend) چیست؟ بک اند چیست(backend) چیست ؟ پروتکل های عمومی در دنیای وب و ... اما جای ترس نیست.! تمامی این ها را با جستجو کرد میتوانید در یک روز متوجه شوید.

بعد از یادگیری زبان برنامه نویسی php می تونید سراغ آموزش لاراول یکی از بهترین فریم ورک های php بروید. 

ورژن های PHP

نسخه های مختلفی از زبان PHP منتشر شده است که در زیر به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد:

PHP 7.3.9 – در پانل موجود است.
PHP 7.2.22 – در پنل موجود است.
PHP 7.1.32 – در پانل موجود است.
PHP 7.0.33 – دیگر در پنل موجود نیست. به طور رسمی پایان پایان Lifed توسط php.net.
PHP 5.6.36 – دیگر در پنل موجود نیست. به طور رسمی پایان پایان Lifed توسط php.net.
PHP 5.5 – دیگر پشتیبانی نمی شود. به طور رسمی پایان پایان Lifed توسط php.net.
PHP 5.4 – دیگر پشتیبانی نمی شود. به طور رسمی پایان پایان Lifed توسط php.net.
PHP 5.3 – دیگر پشتیبانی نمی شود. به طور رسمی پایان پایان Lifed توسط php.net.
PHP 5.2 – دیگر پشتیبانی نمی شود. به طور رسمی پایان پایان Lifed توسط php.net.

 

چند توصیه مهم

✅ علمی باشید. بسیاری از برنامه‌نویسان شاید دانش خود را به صورت تجربی و یا شاید شفاهی دریافت می‌کنند. اما اغلب دیده می‌شود که بیان‌های نادقیق و غیر علمی، باعث ایجاد باورهای نادرستی در برنامه‌نویسان می‌شود.

از این رو، اگر می‌خواهید یک برنامه‌نویس قوی و اصولی باشید، در اولین فرصتی که دارید، از طریق منابع آکادمیک و کتب معتبر دانش خود را اعتبارسنجی نمایید. دلیل علمی و دقیق هر نکته را جویا شوید و همواره این روحیه را حفظ کنید.

✅ منظم و خوش سلیقه باشید. اغلب برنامه‌نویسان زندگی چندان منظمی ندارند. میز کارشان به هم ریخته است و ساعات کارشان، نظم خاصی ندارد.

اما در مقابل، برنامه‌نویسان حرفه‌ای، در برنامه‌هایی که می‌نویسند، با نهایت دقت عمل می‌کنند. متغیرها، توابع و فایل‌ها را به درستی نام‌گذاری می‌کنند. فواصل خالی را در متن برنامه‌هایشان، به خوبی رعایت می‌کنند. اصولی برنامه‌نویسی می‌کنند. اما متأسفانه در کشورمان، برنامه‌نویسان آماتور و بعضا حرفه‌ای، چندان پایبند به این اصول نیستند.

شاید عده‌ای بر این عقیده باشند که رعایت این موارد چندان ضروری نیست. اما به زعم بنده، این طور نیست. به خصوص، زمانی که قرار است دو یا چند برنامه‌نویس به صورت تیمی با هم کار کنند، ارزش و اهمیت رعایت این موارد، بیشتر مشخص می شود. این یک مورد را، حتما باید از برنامه‌نویسان خارجی یاد بگیریم.

✅ برای کدهای خود توضیح بنویسید. این موارد را، اصولا باید در بند قبل می‌نوشتیم. اما به دلیل اهمیت آن را جدا کرده و در بندی مستقل بیان کردیم. نوشتن کامنت یا توضیح برای کدها، یکی از اصول حرفه‌ای و مهم است.

برنامه‌ای که کامنت مناسب داشته باشد، به راحتی توسط شما و همکاران‌تان قابل خواندن است؛ اشکالاتش به سرعت یافت می‌شود؛ و البته ظاهری حرفه‌ای تر هم دارد.

✅ تمرین کنید؛ مسأله حل کنید. مجددا و به دلیل اهمیت بسیاری که دارد، تاکید می‌کنیم که برنامه‌نویسی یک مهارت صرفا تئوری نیست. تقویت مهارت‌های برنامه‌نویسی نیز، صرفا با تکیه بر منابع آموزشی، قابل حصول نیست.

بهترین استاد برنامه‌نویسی هم، نمی‌تواند شما را برنامه‌نویس کند.

او می‌تواند زبان را و برخی اصول را به شما یاد دهد؛ اما ادامه مسیر را، شما باید به تنهایی بروید. یک استاد خوب، نهایتا می‌تواند در را به شما نشان دهد؛ این که در را باز کنید و قدم بردارید، کاملا وابسته به شماست.





:: بازدید از این مطلب : 207
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: